As Oy Tampereen Hakametsän Sandelininpuisto
Aarikkalankatu 6, Tampere

 

Ennakkomarkkinoinnissa laadukkaita rivitaloasuntoja
suositussa Hakametsän Sandelininpuistossa!

Asunto Oy Tampereen Hakametsän Sandelininpuistoon rakennetaan puistoon rajoittuvalle omalle tontille korkeatasoisia rivitaloasuntoja. Asuntojen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota toimiviin pohjaratkaisuihin ja avariin oleskelutiloihin. Lämmitysmuodoksi on valittu edullinen ja ympäristöystävällinen maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Kaikkien asuntojen lasitetut terassit ja parvekkeet sekä asuntopihat suuntautuvat länteen.

Asunto Oy Tampereen Hakametsän Sandelininpuiston asunnot rakennetaan erittäin suositulle Hakametsän asuinalueelle. Yhtiöllä on oma puistoon rajoittuva tontti. Hyvin suunnitellut ja toimivat pohjaratkaisut. Kaikkien asuntojen keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat avaran tilakokonaisuuden. Lisää avaruutta tuo asuintilojen 2,65 -2,7 m huonekorkeus.

Hyvä varustetaso
Nykyaikaiseen varustetasoon sisältyy mm. olohuoneen, ruokailutilan ja makuuhuoneiden valkolakattu tai luonnon värinen tammiparketti. Eteisen ja keittiön lattiat sekä kosteat tilat laatoitetaan. Laadukkaat kalusteet Keittiömaailmasta, valinnan mukaan valkoiset tai rosteripintaiset AEG kodinkoneet. Saunan panelointi ja lauteet tervaleppää, saunassa vakiona myös kuituvalot.

Terassit länteen
Länteen suuntautuvat asuntopihat ja asunnon levyiset lasitetutut terassit sekä 2 kerroksen lasitetut parvekkeet. B-talon asuntojen asuntopihat rajoittuvat Sandelininpuistoon.

Lämmitysmuotona maalämpö
Asunto-osakeyhtiön lämmitysmuotona on maalämpö vesikertoisella lattialämmityksellä, lisäksi tehokkaalla lämmön talteenotolla varustettu asuntokohtainen tulo-/poistoilmanvaihto. Kaikilla asunnoilla 2 autopaikkaa, sähköpistokkeilla varustetut autokatospaikka ja pihapysäköintipaikka.

Esittelyt ja myynti:

Eero Konttila
Myyntijohtaja, LKV
0500 622 699 I eero.konttila@bo.fi

Lataa esite

Lataa hinnasto