As Oy Tampereen Pajulintu
Heinurinkuja 2, Lintuhytti, 33720 Tampere

 

Nykyaikaista asumisen mukavuutta uudella Lintuhytin alueella

Asunto Oy Tampereen Punarinta rakennetaan Hervantajärven uudelle Lintuhytin asuinalueelle. Asunnot ovat suunnittelultaan nykyaikaisia, kaikissa asunnoissa keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat avaran tilakokonaisuuden. Lisää avaruutta asuntoihin tuovat viistokattoiset olohuone/keittiö/makuuhuone, jotka nousevat korkeimmillaan 3,5 m korkeuteen pohjakuvan mukaisesti. Muiden asuintilojen huonekorkeus 2,7 m.

Nykyaikaiseen varustetasoon sisältyy mm. valkolakattu- tai luonnonvärinen tammiparketti, kosteiden tilojen laadukas laatoitus. Laadukkaat kalusteet Keittiömaailmasta. Valinnan mukaan valkoiset tai RST-pintaiset AEG kodinkoneet, mm. induktiotaso ja kalusteuuni. Saunan panelointi ja lauteet tervaleppää, saunassa vakiona myös kuituvalot.

Kaikilla asunnoilla lasikattoinen terassi ja suojaisa lasikaiteella reunustettu helppohoitoinen terassipiha. Asuntojen sisäänkäyntien luona ulkovarasto, autokatospaikka ja pihapysäköintipaikka toiselle autolle.

Lämmitysmuodoksi on valittu energiatehokas ja ympäristöystävällinen maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Koneellinen tulo/poistoilmanvaihto tehokkaalla lämmöntalteenottojärjestelmällä. 

 

Olisiko tässä tuleva kotisi? 
Tutustu lisää:

Eero Konttila,
myyntijohtaja
puh. 0500 622 699
eero.konttila@bo.fi

Lataa esite (pdf)
Lataa hinnasto (pdf)