As Oy Vuoreksen Kaskimäenpuisto
Kaskimäentie 5, 33780 Tampere


Ennakkomarkkinoinnissa:

Yksitasoisia ja hyvin varusteltuja rivi- ja paritaloasuntoja Tampereen ja Lempäälän rajalla

As Oy Vuoreksen Kaskimäenpuistoon rakennetaan omalle, osin puistoalueeseen rajoittuvalle tontille nykyaikaisia yksitasoisia rivi- ja paritaloasuntoja. Lämmitysmuodoksi on valittu edullinen maalämpö. Suunnittelultaan asunnot ovat nykyaikaisia ja kaikissa asunnoissa keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat avaran tilakokonaisuuden. Lisää avaruutta tuo 2,7 m huonekorkeus.

Laadukas varusteltu luo mukavat puitteet asumiselle

Laadukkaaseen varustetasoon sisältyy mm. tammiparkettilattia valkolakattuna tai luonnonvärisenä ja kosteiden tilojen laadukas laatoitus. Kalustetoimittaja Keittiömaailma. Asiakkaan valinnan mukaan valkoiset tai RST-pintaiset AEG kodinkoneet, mm. kalusteuuni ja induktiotaso. Saunan paneelit ja lauteet tehdään tervalepästä. Saunan vakiovarustukseen kuuluu myös kuituvalot.

Lasikattoiset terassit, joilla kelpaa nauttia auringosta

Kaikilla asunnoilla aurinkoiseen lounaaseen suuntautuva asuntopiha ja lasikattoinen terassi. Asuntojen sisäänkäyntien luona ulkovarasto, sähköpistokkeella varustetut autokatospaikka ja pihapysäköintipaikka toiselle autolle. Lämmitysmuodoksi on valittu energiatehokas ja ympäristöystävällinen maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Koneellinen tulo/poistoilmanvaihto tehokkaalla lämmöntalteenottojärjestelmällä.

Vuoreksen koulu, päiväkoti ja palvelut lähellä

 As Oy Vuoreksen Kaskimäenpuisto rakennetaan Tampereen ja Lempäälän rajalle. Tampere on kirjaimellisesti kivenheiton etäisyydellä. Vuoreksen koulu, päiväkoti ja palvelut ovat kävelymatkan etäisyydellä Ruskonkehän toisella puolella.

  • oma tontti
  • maalämpö
  • edullinen vastike
  • nykyaikaiset varusteet ja materiaalit
  • lasikattoiset terassit ja asuntopihat lounaaseen
  • autokatospaikka ja pihapaikka asunnon edessä

Asuntojen alustava valmistuminen elo-syyskuussa 2021

 

Olisiko tässä tuleva kotisi? 
Tutustu lisää:

Eero Konttila
myyntijohtaja
puh 0500 622 699
eero.konttila@bo.fi

Lataa esite

Lataa hinnasto