As Oy Lempäälän Metsätähti
Jahtikuja 2, Kulju, Lempäälä


Nykyaikaisia 1- ja 2-tasoisia asuntoja moneen eri tarpeeseen

Enää kaksi asuntoa vapaana

Asunto Oy Lempäälän Metsätähteen rakennetaan 8 kpl 1-tasoista ja 2 kpl 2-tasoista rivitaloasuntoa. Lisäksi luhtitaloon rakennetaan 4 kpl 29 m2 yksiötä, joissa parveke tai oma piha. Asuntojen tilaratkaisut on suunniteltu mahdollisimman toimiviksi. Asunnot varustetaan nykyaikaisilla varusteilla ja materiaaleilla. Lämmitysmuodoksi on valittu edullinen maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Koneellinen ilmanvaihto tehokkaalla lämmön talteenotolla. Energialuokka B2018.


Nykyaikaisissa asunnoissa on laadukkaat pintamateriaalit ja asunnon kokoon suhteutetut, hyvin varustetut keittiöt. Laadukkaat AEG kodinkoneet valinnan mukaan valkoisina tai rosteripintaisina, tammiparketti valinnan mukaan valkolakattu tai luonnonvärinen. Kosteat tilat laatoitetaan laadukkaasti ja valinnan mukaan mahdollista sävyttää yksi seinä tehostelaatalla. Rivitaloasuntojen saunojen paneelit ja lauteet tervaleppää, saunassa lisäksi vakiona kuituvalot.


Rivitaloasuntojen pihat etelään tai lähteen, terasseilla lasitusvaraus. Yksiöiden pihat ja parvekkeet länteen. Rivitaloasunnoilla autokatospaikan lisäksi pihapysäköintipaikka, yksiöillä autokatospaikka.

 

  • oma tontti
  • nykyaikainen suunnittelu
  • rivitaloasunnoilla kaksi autopaikkaa   
  • edullinen maalämpö
  • laadukkaat varusteet ja materiaali
  • terassien lasitusvaraus   

 

Olisiko tässä tuleva kotisi? 
Tutustu lisää:

Eero Konttila
myyntijohtaja
puh 0500 622 699
eero.konttila@bo.fi

 

Lataa kohde-esite
Lataa hinnasto