As Oy Tampereen Punarinta
Heinurinkuja 1, Lintuhytti, Hervantajärvi, Tampere

 

Nykyaikaisia yksitasoisia koteja Tampereelle

Hervantajärven uudelle Lintuhytin asuntoalueelle rakennetaan lisää uusia 1-tasoisia rivitaloasuntoja. Punarinnan asunnot ovat suunnittelultaan nykyaikaisia. Asuntojen keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat avaran tilakokonaisuuden. Asuinhuoneiden huonekorkeus 2,7m.


Hyvä varustetaso

Hyvään varustetasoon sisältyy mm. valkolakattu tai luonnonvärinen tammiparketti, kosteiden tilojen laadukas laatoitus. Valinnan mukaan joko valkoiset tai RST-pintaiset tai valkoiset kodinkoneet AEG tai Siemens; induktiotaso, kalusteuuni, liesituuletin, apk, 4-5h asunnoissa erilliset korkeat jääkaappi ja pakastin, 1h, 2h ja 3h asunnoissa täyskorkea jääkaappipakastin. Omassa tervalepästä tehdyssä saunassa on myös kuituvalot. (1h asunnossa ei ole omaa saunaa).


Energiatehokas lämmitysmuoto

Yhtiöön on valittu lämmitysmuodoksi energiatehokas ja ympäristöystävällinen maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Koneellinen tulo/poisto-ilmanvaihto tehokkaalla lämmöntalteenottojärjestelmällä. Takkavaraus muissa paitsi 1h asunnossa.


Näkymä etelään

Asuntojen lasitetut terassit ja oleskelupihat suuntautuvat etelään. Terasseilla lasitusvaraus. Autokatospaikka asunnon edessä ja lisäksi pysäköintipaikka toiselle autolle. 1 h asunnossa kaksi pihapysäköintipaikkaa.


 

Tiedustele vapaita asuntoja:

BO LKV
Eero Konttila
GSM: 0500 622699
eero.konttila@bo.fi

 

Lataa tästä esite ja hinnasto

Tampereen Punarinta_esite.pdf

Ennakkomarkkinointihinnasto Punarinta 060417.pdf