As Oy Ylöjärven Sinitiainen
Hirvitie 3, Siivikkala, Ylöjärvi

 

Moderneja yksitasoisia koteja Ylöjärvelle

As Oy Ylöjärven Sinitiaisen asunnot ovat suunnittelultaan nykyaikaisia. Asuntojen keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat avaran tilakokonaisuuden. Olohuoneessa, ruokailutilassa ja olohuoneen viereisessä makuuhuoneessa on viistot katot ja huonekorkeus on korkeimmillaan 3,4m.


Hyvä varustetaso

Hyvään varustetasoon sisältyy mm. valkolakattu tai luonnonvärinen tammiparketti ja kosteiden tilojen laadukas laatoitus. Kalusteet HTH-Keittiöltä. Valinnan mukaan joko valkoiset tai RST-pintaiset kodinkoneet AEG tai Siemens mm. induktiotaso ja kalusteuuni, Omassa tervalepästä tehdyssä saunassa on tunnelmalliset kuituvalot vakiovarusteena

Energiatehokas lämmitysmuoto

Yhtiöön on valittu lämmitysmuodoksi energiatehokas ja ympäristöystävällinen maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Koneellinen tulo/poisto-ilmanvaihto tehokkaalla lämmön talteenottojärjestelmällä. Autokatospaikan lisäksi pihapysäköintipaikka toiselle autolle.


Upean puiston reunalla

As Oy Ylöjärven Sinitiainen rakennetaan erittäin hyvälle puistoalueen keskellä olevalle tontille. Jokaisella on poikkeuksellisen isot (n. 460 - n. 800m2), länteen avautuvat omat pihat. 


Tällä hetkellä enää asunto B3 on vapaana. Muut asunnot on myyty. 


 

Myynti ja lisätiedot:

Eero Konttila
Puh: 020 780 2303
GSM: 0400 622 699
eero.konttila@huoneistokeskus.fi

 

Lataa tästä esite ja hinnasto

Ylojarven Sinitiainen_esite.pdf

Ylöjärven_Sinitiainen_hinnasto.pdf