As Oy Ylöjärven Sinitiainen
Hirvitie 3, Siivikkala, Ylöjärvi

 

Moderneja yksitasoisia koteja Ylöjärvelle

As Oy Ylöjärven Sinitiaisen asunnot ovat suunnittelultaan nykyaikaisia. Asuntojen keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat avaran tilakokonaisuuden. Asuntojen huonekorkeus on 2,7 m, mikä tekee tilasta avaran ja valoisan tuntuisen.


Hyvä varustetaso

Hyvään varustetasoon sisältyy mm. valkolakattu tai luonnonvärinen tammiparketti ja kosteiden tilojen laadukas laatoitus. Kalusteet HTH-Keittiöltä. Valinnan mukaan joko valkoiset tai RST-pintaiset kodinkoneet AEG tai Siemens mm. induktiotaso ja kalusteuuni, Omassa tervalepästä tehdyssä saunassa on tunnelmalliset kuituvalot vakiovarusteena

Energiatehokas lämmitysmuoto

Yhtiöön on valittu lämmitysmuodoksi energiatehokas ja ympäristöystävällinen maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Koneellinen tulo/poisto-ilmanvaihto tehokkaalla lämmön talteenottojärjestelmällä. Autokatospaikan lisäksi pihapysäköintipaikka toiselle autolle.


Upean puiston reunalla

As Oy Ylöjärven Sinitiainen rakennetaan erittäin hyvälle puistoalueen keskellä olevalle tontille. Jokaisella on poikkeuksellisen isot (n. 460 - n. 800m2), länteen avautuvat omat pihat. 


Tällä hetkellä enää asunto B4 on vapaana. Muut asunnot on myyty. 


 

Myynti ja lisätiedot:

BO LKV
Eero Konttila
GSM: 0500 622699
eero.konttila@bo.fi

 

Lataa tästä esite ja hinnasto

Ylojarven Sinitiainen_esite.pdf

Ylöjärven_Sinitiainen_hinnasto.pdf